Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο, αλλά τον Rich Rebuilds, που συνεχώς πειραματίζεται και φτιάχνει… μοναδικά projects.

Ο γνωστός YouTuber που πλησιάζει τους 800.000 συνδρομητές, ασχολείται κυρίως με το στρατόπεδο της Tesla, μιας και διαθέτει ο ίδιος αυτοκίνητο της αμερικάνικης εταιρείας.

Δεν μένει όμως μόνο σε αυτό. Πειραματίζεται διαρκώς, μετατρέποντας απλά αυτοκίνητα σε ηλεκτρικά, εφοδιάζοντας τα με ηλεκτροκινητήρες.

Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να μην περιμένει μέχρι η Tesla λανσάρει επίσημα το τετράτροχο όχημά της, το οποίο είχε παρουσιάσει μαζί με το CyberTruck.

H Tesla είχε αναφέρει ότι το CyberQuad βασίζεται πάνω στο Yamaha Raptor 700R, γι’αυτό και ο Rich Rebuilds άνοιξε τις αγγελίες και βρήκε ένα μεταχειρισμένο ATV, που τον ικανοποιεί.

Το επόμενο βήμα ήταν να το αγοράσει και να βρει έναν ηλεκτροκινητήρα που θα τροφοδοτεί τους τροχούς. Με περίπου 3.000 δολάρια αγόρασε τον ηλεκτροκινητήρα που έψαχνε, ωστόσο δυσκολεύτηκε να τοποθετήσει και τα στοιχεία της μπαταρίας. Παρόλο που κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο, ο YouTuber κατάφερε να λειτουργήσει.

Το αποτέλεσμα;
Το ηλεκτρικό όχημα μπορεί να φτάσει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και μπορεί να αγγίξει την τελική ταχύτητα των 164 χλμ./ώρα.

Πηγή: Newsauto.gr