Το The Mill είναι ένα στούντιο που ειδικεύεται στην κορυφαία διαφήμιση, έχοντας πελάτες όπως οι Audi, BMW, Dodge, Honda, Qoros και Toyota. Γύρισε επίσης και το φιλμάκι “British Villains” της Jaguar.
Παρά την επιτυχία του όμως με τα γνωστά μέσα, το στούντιο θέλει να φέρει την επανάσταση στην αυτοκινητική διαφήμιση με το Blackbird, μια πολυρυθμιζόμενη, ηλεκτροκίνητη αυτοκινητική πλατφόρμα που μπορεί να αλλάζει σχήμα και να μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Δημιούργημα της The Mill σε συνεργασία με τις JemFX, Performance Filmworks και Keslow, το Blackbird κατασκευάστηκε στο ίδιο υπόστεγο με το Lockheed SR-71 “Blackbird, το αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης των 3+ Mach – εξ ου και το όνομα.

Η αυτοκίνητη πλατφόρμα Blackbird μπορεί να προγραμματιστεί για να αναπαράγει τη δυναμική συμπεριφορά οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Το ηλεκτρικό μοτέρ του μπορεί να μιμείται την καμπύλη επιτάχυνσης και τις αλλαγές ταχύτητας, ενώ η ανάρτηση μπορεί να μεταβάλλει το ύψος από το έδαφος, τη σκληρότητα και την απόσβεση.

Όλα αυτά κάνουν το πραγματικό αυτοκίνητο που διαφημίζεται καταχρηστικό στα γυρίσματα. Είναι επίσης σημαντικό το ότι το Blackbird διαθέτει σύστημα σάρωσης 3D με λέιζερ και δυναμικής δημιουργίας εικόναςώστε να μπορεί να φτιάχνει μια εικονική εκδοχή του περιβάλλοντός του.