Η Race Σύμβουλοι Μηχανικοί ΕΕ είναι ένας μελετητικός οίκος στον χώρο των συγκοινωνιακών έργων, με έδρα στην Αθήνα. Είμαστε ένας ανεξάρτητος οίκος παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών σχεδιασμού, μελετών και διοίκησης μελετών. Εμπλεκόμαστε σε έργα παραχώρησης και έργα του ευρύτερου δημόσιου τομέα στις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η Race είναι τοποθετημένη στην αγορά των έργων υποδομής ώστε να εξυπηρετεί μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες παραχώρησης, που κατασκευάζουν ή διοικούν έργα με μεγάλη ασάφεια.

Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με έμφαση στη λέξη ‘κερδίσουμε’. Προτιμούμε τις μακροχρόνιες συνεργασίες και τα έργα όπου η εμπλοκή του πελάτη μας γίνεται στα πολύ αρχικά στάδια ζωής τους.

Η μεγάλη πρόκληση για εμάς είναι να μειώσουμε με καινοτόμο τρόπο τις κεφαλαιακές ανάγκες των έργων (χρόνος * χρήμα), μόνο στα απόλυτες αναγκαίες. Η στρατηγική μας σε αυτή την πρόκληση είναι να ικανοποιήσουμε την ανάγκη των πελατών μας για ταχύτητα – την ανάγκη για καλά πληροφορημένες αποφάσεις στον συντομότερο υπεύθυνο χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Race Σύμβουλοι Μηχανικοί ΕΕ

Μιχαλακοπούλου 45,

11528 Αθήνα

Επικοινωνία: Χρήστος Ράδος

Τηλ: 210 7211767, email: crados@race.com.gr

Web site της εταιρείας: www.race.com.gr