Χωρίς τη βοήθεια stuntman, που θα τον αντικαθιστούσε αν η σκηνές του κλιπ γίνονταν επικίνδυνες, ο David Beckham κάνει donuts και διαφημίζει την δύναμη μίας Maserati Levante Trofeo.

Το SUV της Maserati έχει στην έκδοση Trofeo δύναμη 580 ίππων από V8 κινητήρα, κάνει το 0-100 σε 4,1” έχει τελική ταχύτητα 302 χλμ./ώρα και τετρακίνηση.

Ένας αιώνας ανάμειξη της καινοτομίας, του σχεδιασμού και του πάθους έχει οδηγήσει τη Maserati να δημιουργήσει εικονικά οχήματα, που έχουν αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ο κόσμος σκέφτεται την αυτοκίνηση. Σήμερα αυτή η μοναδικά ιταλική συνταγή, περιλαμβάνει στα συστατικά της και έναν νέο παγκόσμιο πρέσβη: Τον David Beckham.

Παγκόσμια αθλητική εικόνα, φιλάνθρωπος, επιχειρηματίας και η επιτομή του στυλ: Ο David Beckham είναι ο τέλειος συνεργάτης για να συνοδεύσει τη Maserati στο επόμενο σκέλος του ταξιδιού της, σπάζοντας τα όρια και οδηγώντας τη μάρκα στο προσκήνιο της πολυτελούς αυτοκινητοβιομηχανίας τον 21ο αιώνα.

Ο Paolo Tubito, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Maserati, σχολίασε: « Το Brand προχωρά μπροστά, εγκαινίασε μια νέα εποχή. Η Maserati έχει ως στόχο να αμφισβητήσει το status quo, με πάθος και μοναδικότητα από το σχεδιασμό. Η συνεργασία με τον David είναι η ενσάρκωση όλων αυτών των αξιών». Ο David Beckham είπε: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ξεκινήσω αυτήν τη συνεργασία με τη Maserati. μια εμβληματική ιταλική μάρκα που μοιράζεται την εκτίμησή μου για την καλύτερη καινοτομία και σχεδιασμό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη μάρκα σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία τους και να συνεχίσω την ανάπτυξή τους σε παγκόσμια κλίμακα».

Η πρώτη πράξη που ανοίγει εντυπωσιακά αυτή την συμφωνία είναι ένα clip που δείχνει τον Beckham να κάνει κάτι τολμηρό για αυτόν και δείχνει την απόλυτη χαρά του, που κάνει το απρόσμενο: Donuts σε δημόσιο χώρο με το Levante Trofeo.

https://www.youtube.com/watch?v=Lj3uIX8C2W8 

Πηγή: newsauto.gr