Ένα pick-up της Mazda βρέθηκε πάνω στην οροφή ενός Honda, με τα δύο αυτοκίνητα να συνθέτουν την κατάληξη μιας σειράς ατυχημάτων, αφήνοντας άφωνους όλους όσους βρέθηκαν στο μέρος που πραγματοποιήθηκε αλλά και αυτούς που βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα από φωτογραφίες.

Το ατύχημα αυτό έγινε σε δρόμο που βρίσκεται κοντά στο Prescott της Αριζόνα και το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως κανείς από τους εμπλεκόμενους σε αυτό δεν έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έκθεση των αστυνομικών αρχών της περιοχής, το λευκό pick-up ενώ ήταν εν κινήσει χτυπήθηκε από ένα μαύρο φορτηγό, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να λάβει χώρα μία δεύτερη σύγκρουση με ένα άλλο μαύρο αυτοκίνητο, και από αυτό το χτύπημα το pick-up πήρε ύψος και προσγειώθηκε πάνω στο κόκκινο Honda, το οποίο πριν το τρακάρισμα ήταν ένα CR-V.

Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής ο οδηγός του μαύρου φορτηγού που ενεπλάκη αρχικά στο τροχαίο έφυγε από το σημείο, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως όλοι οι οδηγοί που έπεσαν θύματα αυτού του τροχαίου είχαν κάνει χρήση της ζώνης ασφαλείας και έτσι γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο.

Όπως αποδεικνύει αυτή η είδηση, ποτέ μα πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν κινείσαι με το αυτοκίνητο στο δρόμο, τι πρόκειται να συμβεί και με ποιον τρόπο, γι αυτό και παίρνουμε όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: autotriti.gr