Η InVision Συμβουλευτική είναι μία ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων και παροχής συστημάτων λογισμικού για την λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων. Η InVision ήταν η πρώτη στον χώρο της που ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για Αυτοκινητοδρόμους («Business Analytics»), βοηθώντας τις εταιρείες Λειτουργίας των Αυτοκινητοδρόμων να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Το λογισμικό μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε σύστημα συλλογής διοδίων ή διαχείρισης της κυκλοφορίας, παρέχοντας μια συνολική εικόνα του επιχειρησιακού μοντέλου με εκτεταμένες και λεπτομερείς αναφορές καθώς και αυτόματο υπολογισμό των Δεικτών Επίδοσης – KPI’s.

Προσφέρει συστήματα λογισμικού και υπηρεσίες υποστήριξης λειτουργιών όπως:

  • Καταγραφή / διαχείριση συμβάντων / Καταγραφή ενεργειών περιπόλων μέσω εφαρμογής για tablet ή κινητό τηλέφωνο (Mobile Patrol).
  • Πλατφόρμα Συντήρησης του Αυτοκινητοδρόμου: Προγραμματισμός / Παρακολούθηση Εργασιών Συντήρησης/ Επιθεώρηση και έλεγχος εργασιών μέσω εφαρμογής για tablet ή κινητό τηλέφωνο (Mobile Audit) / Παρακολούθηση εξέλιξης εργασιών από υπεργολάβους.
  • Λογισμικό Κέντρου Διαχείρισης Πελατών και Συνδρομητών.
  • Εφαρμογές για πληροφόρηση κοινού για κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούν έναν ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμο συσχετισμού δεδομένων GIS για την ακριβή τοποθεσία στίγματος σε σημεία αυτοκινητοδρόμων.
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για το Επιχειρησιακό Μοντέλο / Δείκτες Επίδοσης, Στρατηγική Εσόδων / Ανάλυση Προφίλ Πελατών, Υποστήριξη στη σύμβαση Παραχώρησης, Υπηρεσίες επαλήθευσης δεδομένων και Υπηρεσίες Έρευνας παρά την οδό και Μυστικών Επισκέψεων.
  • Υλοποίηση άνω των 200 έργων για φορείς του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα


Επικοινωνία

Χρήστος Κουλούρης
ΙΝΒΙΖΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.
Αρτάκης 15, Τ.Κ. 17124 Νέα Σμύρνη
Τηλ. +302109702555 / Φαξ: +302109739410
christos.koulouris@invision.grinfo@invision.gr
Ιστοσελίδα Εταιρίας : http://www.invision.gr