Στην καλύτερη της φετινή εμφάνιση, η On Sale Rally Team κατάφερε να λάμψει στο ΕΚΟ Rally Acropolis καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα και την 5η στο WRC3.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πέρασε στην ιστορία προσελκύοντας για τρεις μέρες το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Η προσέλευση του κόσμου στις ειδικές διαδρομές ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μοναδική ατμόσφαιρα που όμοια της είχαμε να δούμε πολλά χρόνια. Μάλιστα, στη ράμπα του τερματισμού ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε πως το Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι μέρος του WRC, όχι μόνο το 2022 (κάτι που είναι επιβεβαιωμένο), αλλά και το 2023!

Έτσι λοιπόν, το πρώτο κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας του Ακρόπολις γράφτηκε ήδη στη Βίβλο των αγώνων και σε αυτό περιλαμβάνεται η επίδοση της On Sale Rally Team. Ο Γιώργος Κεχαγιάς με τον Μάριο Τσαούσογλου κατάφεραν επί τρεις μέρες να ανταπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του αγώνα που για πολλούς θεωρείται ως ο δυσκολότερος αγώνας του WRC. Το ελληνικό πλήρωμα κατάφερε την πρώτη ημέρα να κινηθεί σε πολύ γρήγορο ρυθμό με το Skoda Fabia Rally2 evo και να περάσει στην κορυφή της κατάταξης των εθνικών συμμετοχών. Το Σάββατο μηχανικά προβλήματα δεν τους επέτρεψαν να κινηθούν στο ρυθμό που ήθελαν, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν την πρωτιά ανάμεσα στους Έλληνες.

Την Κυριακή λίγο έλειψε ο αγώνας τους να «καταστραφεί», αφού είχαν ένα κλαταρισμένο ελαστικό στην ε.δ. Πύργος. Με τεράστια προσπάθεια, πραγματοποίησαν την αλλαγή εντός ειδικής χάνοντας τον ελάχιστο δυνατό χρόνο και καταφέρνοντας έτσι στο τέλος να επιστρέψουν στη ράμπα του τερματισμού στη Λαμία πρώτοι Έλληνες, αλλά και 5οι στην κατηγορία WRC3! Δεν είναι υπερβολή πως αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της On Sale Rally Team. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, υπό ιδανικές συνθήκες και με παρουσία που αντιπροσωπεύει το βασικό moto της εταιρείας: «Nothing is Impossible». Αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του Γιώργου Κεχαγιά και του Μάριου Τσαούσογλου στο χώρο των αγώνων. Κάτι που ισχύει φυσικά και για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο μπορεί και πρέπει να δώσει ισχυρή ώθηση στους Ελληνικούς Αγώνες, και το μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα.

Πηγή: www.4troxoi.gr