Το παράκαναν με τις κόντρες στο Dubai, και ανάγκασαν την αστυνομία να επέμβει για να επιβάλει την τάξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, οι Αρχές κατέσχεσαν 81 αυτοκίνητα, αξιώνοντας από τους ιδιοκτήτες τους δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε πρόστιμα για να τα αποδεσμεύσουν. Το χρήμα ρέει άφθονο, όσο και το πετρέλαιο. Οπότε αναμενόμενα πάρα πολλά είναι και τα supercars που κυκλοφορούν. ..

Οι ανήσυχοι Άραβες στήνουν επικές κόντρες στις απέραντες ευθείες των αυτοκινητοδρόμων που απλώνονται μέσα στην έρημο. Συνηθίζουν μάλιστα να βγάζουν τις πινακίδες κυκλοφορίας έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να μην αναγνωρίζονται. Καθώς δεν περιορίζονται, οι ταχύτητες ξεπερνούν συχνά τα 300 km/h.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η αστυνομία διαθέτει έναν κάπως… ιδιαίτερο στόλο περιπολικών. Στον οποίο περιλαμβάνονται από τις ταπεινές Mustang και Camaro μέχρι Bentley και Aston Martin, Lexus RC F, McLaren 12CBMW i8 και M6Mercedes SLS AMGLamborghini Aventador, Ferrari FF, Bugatti Veyron καιPorsche 918.

Ο αρχηγός της αστυνομίας στο Dubai δήλωσε: «Κάποιοι συνελήφθησαν την ώρα που ετοιμάζονταν οι ίδιοι και τα αυτοκίνητά τους για κόντρα. Κάποια άλλα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν καθώς οι οδηγοί είχαν ανεύθυνη συμπεριφορά η οποία έβαζε σε κίνδυνο και τους άλλους χρήστες του δρόμου».

Το πρόστιμο για κάθε έναν από τους συλληφθέντες είναι $13.500, ενώ θα χρειαστούν και άλλα $27.000 έκαστος για να αποδεσμευτεί το αυτοκίνητό του. Τα πρόστιμα πρέπει να πληρωθούν σε τρεις μήνες. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας η αστυνομία μπορεί να πουλήσει τα αυτοκίνητα.

Πηγή : autoblog