Η Rolls-Royce κυκλοφορεί το νέο αξεσουάρ με την ονομασία «Pursuit Seat» που συνδυάζεται με την Cullinan, είναι πολύ ποιοτικό και φυσικά, είναι πανάκριβο.

Το κάθισμα είναι ανάγλυφο δερμάτινο με σφραγίδα Rolls-Royce, χρωματισμένο για να ταιριάζει ή να έρχεται σε αντίθεση με το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Εφαρμόσαμε το ρητό του Sir Henry Royce, “πάρτε το καλύτερο που υπάρχει και βελτιώστε το“, σε ένα ξεκάθαρα βρετανικό προϊόν με μεγάλη ιστορία. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τα απαιτητικά πρότυπα της Rolls-Royce αλλά και σύμφωνα με την αρχική ιδέα. Το Pursuit Seat έχει επαναπροσδιοριστεί για έναν σύγχρονο κόσμο. Οι πελάτες μας μπορούν τώρα να απολαύσουν την άνεση ενός καθίσματος Rolls-Royce, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα με την οποία καταπιάνονται. Προσβλέπουμε στη δημιουργία πολλών αξεσουάρ που βελτιώνουν τον τρόπο ζωής των πελατών μας. Όπως κάθε στοιχεία που φέρει τη σφραγίδα μας, κάθε λεπτομέρεια του Pursuit Seat έχει εξεταστεί προσεκτικά και έχει σχεδιαστεί σχολαστικά, ενώ στη συνέχεια κατασκευάζεται στο χέρι χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Το “πάντρεμα” ανθρακονήματος, γυαλισμένου αλουμινίου και δέρματος Rolls-Royce, αποδεικνύει πως η σύγχρονη χειροτεχνία παραμένει τέχνη υψηλού επιπέδου».

Κάπως έτσι ο Matthew Danton, επικεφαλής σχεδιασμού της Rolls-Royce, παρουσίασε το πλέον πρόσφατο αξεσουάρ με το οποίο μπορεί να εφοδιάσει κανείς την Cullinan του. Η άνεση ενός χειροποίητου δερμάτινου καθίσματος δεν περιορίζεται πλέον στο εσωτερικό μιας Rolls-Royce. Το νέο Pursuit Seat είναι μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού φορητού καθίσματος, που σχεδιάστηκε στο σπίτι της Rolls-Royce, στο Goodwood του West Sussex. Σύμφωνα με το πνεύμα του πρωτότυπου, το Pursuit Seat προσφέρει άμεση, φορητή άνεση στην πόλη ή την εξοχή, προσφέροντας ευκολία και στιλ στους ποικίλους τρόπους ζωής των πελατών. Το Pursuit Seat είναι διαθέσιμο για αγορά μεμονωμένα ή ως ζευγάρι μέσω του Rolls-Royce Boutique, καθώς και σε αντιπροσωπείες παγκοσμίως. Οι τιμές για κάθε ένα από αυτά, ξεκινούν από τα 7,248 ευρώ- προ φόρων.

Πηγή: newsauto.gr