appleCar

Η μεγάλη φημολογία για παραγωγή αυτοκινήτου από την Apple, φαίνεται πως δεν ήταν άτοπη. Όπως διαφαίνεται, το 2019 η Apple θα παρουσιάσει ένα μοντέλο που θα κληθεί να ανταγωνιστεί ηλεκτρικά μοντέλα. Σύμφωνα με κείμενο που δημοσιεύτηκε στους Wall Street Journal, πηγή κοντά στην εταιρία υποστηρίζει πως η Apple έχει υπολογίσει για αυτό το πλάνο ότι θα απασχολήσει 1800 υπαλλήλους.

Η εταιρία στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να πάρει στοιχεία που αφορούν την αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ έχει ζητήσει χώρο και άδεια από την πολιτεία της Καλιφόρνιας για να δοκιμάσει ένα αυτόνομο όχημα. Ωστόσο δεν αναμένεται το μοντέλο να κινείται εντελώς αυτόνομα. Σαν ημερομηνία, το 2019 είναι σύμφωνο με προηγούμενες φήμες, ωστόσο υπάρχουν πολλά κενά στην ιστορία μιας και δεν έχει γίνει γνωστό που θα κατασκευαστεί το μοντέλο ή από πού θα προμηθεύεται τις μπαταρίες.

Ίσως τα παραπάνω σημάδια είναι και ένας τρόπος η Αpple να προσελκύσει δημοσιότητα από το αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Google. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την παράξενη αυτή είσοδο στον χώρο του αυτοκινήτου.

Λέτε στο μέλλον οι εταιρίες τεχνολογίας να έχουν τον πρώτο λόγο στα μέσα που θα μας μεταφέρουν;

Πηγή: capital.gr