Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Lewis Hamilton, πρωταγωνιστεί σε ένα teaser video της Mercedes-AMG One λίγο πριν την πρεμιέρα του εντυπωσιακού hypercar της AMG.

Το video έχει τίτλο «Μετά την δουλειά με τον Lewis Hamilton» και ουσιαστικά αποτελεί ένα teaser για την Mercedes-AMG One η οποία πλησιάζει μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επίσημη πρεμιέρα της.

Το video δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi και σύμφωνα με το σενάριο του ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στην αγωνιστική ομάδα μπαίνει μέσα στην AMG One για να περάσει πλέον μαζί της τον δικό του χρόνο. Ο Hamilton είναι άλλωστε ένας από τους βασικούς οδηγούς που έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του hypercar της Mercedes-AMG το οποίο ουσιαστικά φέρνει την τεχνολογία της Formula 1 στο δρόμο.

Στο video η AMG-One παραμένει ακόμα καλυμμένη σε αρκετά σημεία με καμουφλάζ όμως κάποια πλάνα είναι άκρως αποκαλυπτικά ειδικά σε ότι αφορά τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία τίθενται σε ετοιμότητα μόλις ο Hamilton επιλέγει την ρύθμιση R+ στα προγράμματα οδήγησης που φαίνεται πως θα διαθέτει το αυτοκίνητο. Στο καμουφλάζ έντονη είναι η παρουσία της κόκκινης απόχρωσης που σύμφωνα με τον πρόεδρο της AMG Philipp Schiemer θα παίζει βασικό ρόλο στη νέα ηλεκτροποιημένη τεχνολογία E Performance.

Θυμίζουμε πως το hypercar της AMG θα έχει κινητήρα V6 1,6 λίτρων όπως και τα μονοθέσια της F1, ο οποίος θα έχει όριο περιστροφής στις 11.000 σ.α.λ. ενώ θα συνοδεύεται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με τη μέγιστη απόδοση του συστήματος να φτάνει τους 1.000 ίππους.

Πηγή: newsauto.gr