Είναι πραγματικά κρίμα όταν συμβαίνει αλλά περιπτώσεις σαν και αυτές, είναι παντού γύρω μας. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου Ford Focus, θεώρησε πως αυτή η εξάτμιση είναι ό,τι έλειπε από το αυτοκίνητό του.

Ίσως ένα βίντεο μας έλυνε και την απορία για το πώς ακούγεται μια τέτοια εξάτμιση σε ένα αυτοκίνητο.

Σίγουρα το Ford Focus δεν χρειάζεται τέτοιες επεμβάσεις για να ξεχωρίσει. Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του διαχρονικά, το μικρομεσαίο της Ford στην προκειμένη περίπτωση, προφανώς έπεσε σε ιδιοκτήτη με περίεργες απόψεις περί απόδοσης και εμφάνισης. Η διπλή απόληξη της εξάτμισης που «ανεβαίνει» μέχρι το ύψος του πίσω παρμπρίζ σχεδόν και «κοιτάει» προς τα πάνω, με διάμετρο μπουριού σόμπας, είναι ένα στοιχείο που δύσκολα μπορεί να δει με καλό μάτι κανείς.

Ακόμα και αν σου αρέσουν τα έξτρα τόξα πάνω από τα φτερά με τα εμφανή πριτσίνια τα οποία δεν έχουν τοποθετηθεί και με τον καλύτερο τρόπο, που πάνε ασορτί με τη μεγάλη –ά λα WRC, που λέει ο λόγος- αεροτομή της πέμπτης πόρτας, την εξάτμιση δεν θα τη «χωνέψεις» με τίποτα. Το σηματάκι των Decepticons δίπλα στην πινακίδα, μπορεί να αποτελέσει ένδειξη για το που αντλεί την έμπνευσή του ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Focus αλλά και πάλι, τίποτα από όλα όσα έχει κάνει δεν δικαιολογείται επαρκώς.

Πηγή: newsauto.gr