Στον «αέρα» βρίσκεται η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ο.Ε. (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος) του επίσημου φορέα ανακύκλωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
Η νέα ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ο.Ε. διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση και προσφέρει στον επισκέπτη εύκολη πλοήγηση, παρέχοντας ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν την ανακύκλωση των αυτοκινήτων.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για την ανακύκλωση των αυτοκινήτων.
Στο www.edoe.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ανακύκλωσης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, απαντήσεις στις ερωτήσεις τους και όλα τα συμβεβλημένα κέντρα παράδοσης (σε περισσότερα από 150 σημεία σε όλη την Ελλάδα) στα οποία μπορούν να παραδώσουν για ανακύκλωση το όχημά τους. Η σελίδα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του χρήστη και είναι επισκέψιμη από οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο.
Η Ε.Δ.Ο.Ε. είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 από τους επίσημους εισαγωγείς αντιπροσώπους οχημάτων, με σκοπό την οργάνωση και λειτουργία του μοναδικού συστήματος ανακύκλωσης, (εναλλακτικής διαχείρισης), οχημάτων. Λειτουργεί υπό την έγκριση και εποπτεία του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ).
(Πηγή: Νίκος Τσάδαρης, Newsbeast.gr)