Δύο ανήσυχοι νέοι από την Πορτογαλία που λατρεύουν τα ταξίδια και τα θαλάσσια σπορ, πήραν την απόφαση να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Μόνο που αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά ένα καινοτόμο επιχειρηματικό εγχείρημα που τους αποφέρει τα προς το ζην.

Το να καταφέρει κάποιος να κάνει το χόμπι του επάγγελμα αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς. Λίγοι το καταφέρνουν και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η Ντανιέλα και ο Εντουάρντο.

Η Ντανιέλα Καρνέιρο και ο Εντουάρντο Ριμπέϊρο από την Πορτογαλία, είναι φανατικοί σέρφερς και κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Έχοντας ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου για να ανακαλύψουν μέρη ιδανικά για σέρφινγκ, είχαν τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσουν ένα κινούμενο ξενοδοχείο για σέρφερς και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, τους οποίους θα ξεναγούν σε παραλίες της Πορτογαλίας και του Μαρόκου.

Το Truck Surf Hotel, όπως ονομάζεται αυτό το ιδιαίτερο ξενοδοχείο, βασίζεται σε ένα φορτηγό Mercedes Actros που έχει μεταμορφωθεί σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάλυμα, το οποίο υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει σαλόνι με καναπέδες, τραπέζι και προτζέκτορα για χαλάρωση αλλά και εκπαίδευση, μιας και τόσο η Ντανιέλα όσο και ο Εντουάρντο είναι εκπαιδευτές σέρφερς. Υπάρχει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ετοιμάσουν το γεύμα που επιθυμούν, τουαλέτα, καθώς επίσης και μπάνιο που διαθέτει ζεστό νερό.

Πριν την είσοδο στο όχημα-ξενοδοχείο υπάρχει βεράντα όπου οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τα εξωτικά τοπία και το ηλιοβασίλεμα.

Η πρόσβαση στον επάνω όροφο όπου υπάρχουν συνολικά πέντε δωμάτια γίνεται μέσω εσωτερικής σκάλας. Τα τέσσερα από αυτά είναι κοινόχρηστα δίκλινα που διαθέτουν κουκέτες και αποτελούν πιο οικονομική λύση, ενώ υπάρχει και ένα ιδιωτικό δίκλινο που προορίζεται για ζευγάρι. Και στα πέντε δωμάτια υπάρχει κλιματισμός καθώς και ντουλάπια για φύλαξη προσωπικών αντικειμένων. Το υδραυλικό σύστημα που εξοπλίζει το όχημα, επιτρέπει την επέκταση των τοίχων και της οροφής, με αποτέλεσμα οι διαθέσιμοι χώροι να είναι μεγαλύτεροι προς όφελος φυσικά των πελατών.

«Το όλο εγχείρημα έχει να κάνει με την ανταλλαγή ταξιδιωτικών εμπειριών, με το να δημιουργηθούν νέες φιλίες, συνδυάζοντας το σερφ, την φύση και την περιπέτεια σε έναν νέο τρόπο ταξιδιού. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες του Truck Surf Hotel στην επίσημη ιστοσελίδα.

Πηγή: newsbeast.gr