Πολλοί το αποκαλούν και ως η «Ριβιέρα της Ελλάδας». Με κοσμοπολίτικο αέρα το πάλαι ποτέ μικρό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί και δη τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό. Ο λόγος για το Πόρτο Χέλι.

Πόλος έλξης για πολλούς celebrities, διαθέτει εκπληκτικές παραλίες με τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά αλλά και ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, που αξίζει κανείς να ανακαλύψει. Εντυπωσιακές βίλες επιχειρηματιών και εκπροσώπων της ελληνικής showbiz, πολυτελή θέρετρα- σημεία αναφοράς για την περιοχή, και όχι μόνο, μαρίνες με ιστιοπλοϊκά και yachts συνθέτουν την εικόνα του δημοφιλούς, πια, αυτού προορισμού.

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες και 85 χλμ. από το Ναύπλιο. Συνδυάζει την εντυπωσιακή φύση, με τους καταπράσινους μικρούς λόφους, με την τιρκουάζ ακτογραμμή, γεμάτη δαντελωτές ακτές και μικρούς όρμους.

Το Πόρτο Χέλι απέχει από την Αθήνα 174 χλμ. και μπορείτε να φτάσετε στο προορισμό σας με ασφάλεια και άνεση χρησιμοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού σας το σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει η λειτουργία των Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων μελών της HELLASTRON.
Ξεκινώντας από την Αθήνα, θα χρησιμοποιήσετε τον αυτοκινητόδρομο της Αττική Οδού με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και τον αυτοκινητόδρομο Ολυμπία Οδός (Αθηνών – Κορίνθου-Πατρών) μέχρι τον κόμβο της Επιδαύρου. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε τις επαρχιακές οδούς Ισθμού – Αρχαίας Επιδαύρου και Λιγουριού-Πόρτο Χέλι μέχρι τον τελικό προορισμό σας.

Πηγή: Newsbeast.gr