Η εντυπωσιακή προσθήκη στο αυτοκινούμενο κάνει τον ύπνο στο όχημα… ειδυλλιακό

Αν ξέρει κάτι καλά ο γερμανός κατασκευαστής αυτοκινούμενων Knaus Tabbert, είναι πώς να παίρνει το Fiat Ducato και να το μετατρέπει σε σπίτι με ρόδες για 3, 5, ακόμα και 7 ανθρώπους!

Μόνο που στη νέα σειρά του για το 2021 έχει προσθέσει και ένα χαρακτηριστικό που έρχεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στα compact αυτοκινούμενα: την επιλογή να προσθέσεις στο μοντέλο της αρεσκείας σου μια πανοραμική οροφή που ανοίγει και αποκαλύπτει ένα κρεβάτι κάτω από τα άστρα.

Για κανονικό διπλό κρεβάτι (διαστάσεων 200×135 εκ.) μιλάμε εκεί που θα το περίμενες λιγότερο. Τώρα κοιμάσαι εκτός οχήματος και έχεις θέα στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές, αλλά και πολύ περισσότερο αέρα προφανώς.

Πέρα από την ενσωματωμένη κουνουπιέρα, ακόμα και σκίαστρα μπορείς να προσθέσεις για να κρύψεις εντελώς τη θέα, την ίδια ώρα που οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας δεν αποτελούν πρόβλημα, μιας και η Knaus Tabbert προσφέρει σύστημα εξαερισμού για τα στρώματα, αλλά και σύστημα θέρμανσης που φτάνει ως το ιδιαίτερο αυτό υπαίθριο διαμέρισμα.

Διαθέτει επιπλέον χαμηλό φως για διάβασμα, πολύχρωμο ατμοσφαιρικό LED φωτισμό κάτω από την καταπακτή και μικρά κομοδίνα για τα μικροαντικείμενα.

Η μαγική καταπακτή είναι διαθέσιμη στα μοντέλα Boxstar, Boxlife και Weinsberg με τιμές που ξεκινούν από τα 3.898 ευρώ.

Πέρα από τη μαγεία να κοιμάσαι (σχεδόν) κάτω από τον ουρανό, το διαμέρισμα της οροφής κοιμίζει 2 επιπλέον επιβάτες, αυξάνοντας τις δυνατότητες του αυτοκινούμενου.

Δείτε και το video:

Πηγή: Newsbeast.gr