Κάτι ξεχωριστό ετοιμάζεται στηΜελβούρνη

Μια εταιρεία στην Αυστραλία ετοιμάζει ένα νέο πολυτελές 20όροφο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μελβούρνη, το οποίο θα έχει κάτι ξεχωριστό. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να παρκάρει το αυτοκίνητό του μέσα στο διαμέρισμα, σε όποιον όροφο κι αν βρίσκεται!

«Οι άνθρωποι που μετακομίζουν από ένα μεγάλο σπίτι σε ένα διαμέρισμα εξακολουθούν να αισθάνονται ανησυχία για το χώρο στάθμευσης του οχήματός τους. Γιατί λοιπόν να μην τους μεταφέρουμε το αυτοκίνητό τους στο διαμέρισμά τους με μια γρήγορη κίνηση», ανέφερε ο ιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου Rothelowman, ΣέινΡοθ στην ιστοσελίδα realestate.com.au.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που δεν υπάρχει στην Αυστραλία. Η αγορά γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικοί και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό», είπε από την πλευρά του ο CEO της κατασκευαστικής εταιρείας Growland, Ρόναλντ Τσαν.

Κάθε όροφος θα έχει και από ένα διαμέρισμα 350 τετραγωνικών μέτρων.

Κάθε διαμέρισμα θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και θα εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με λύσεις που θα βασίζονται στο IoT (Internet of Things). Ο χώρος στάθμευσης θα είναι 36 τετραγωνικά μέτρα και εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης θα διαχωρίζεται από το υπόλοιπο σπίτι με τζαμαρία.

Κάποια από τα διαμερίσματα μάλιστα θα έχουν θέα στο AlbertPark όπου διεξάγεται το GrandPrix της Formula 1, ενώ στη βάση του κτηρίου θα υπάρχουν φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η τιμή των διαμερισμάτων θα ξεκινά από τα 6 εκατομμύρια δολάρια. Το κτήριο θα είναι έτοιμο το 2020.

Παρόμοιο συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων υπάρχει στη Σιγκαπούρη.

Πηγή: newsbeast.gr