Με μέγιστη ταχύτητα 40 km/h και αυτονομία 25 χιλιομέτρων.

Ο τεχνολογικός γίγαντας της Κίνας, η Xiaomi, άφησε για λίγο στην άκρη τις συνήθεις δραστηριότητές της και δημιούργησε ένα
ηλεκτροκίνητο καρτ με τα χρώματα και την υπογραφή της Lamborghini.

Το Ninebot GoKart Pro αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 40 km/h και φέρει μπαταρίες ιόντων-λιθίου 432 Wh. Σύμφωνα με την Xiami η αυτονομία του αρκεί για να διανύσει άνετα 62 γύρους σε μια πίστα μήκους 400 μέτρων, δηλαδή κάτι λιγότερο από 25 χιλιόμετρα.

Διατίθεται με ειδικά ελαστικά που ευνοούν τις διασκεδαστικές πλαγιολισθήσεις, ενώ η Xiaomi έχει ενσωματώσει σε αυτό ένα «σύστημα εξομοίωσης προφίλ ήχου κινητήρα», ώστε οι οδηγοί να μπορούν πραγματικά να αισθάνονται σαν να τρέχουν μια Lamborghini γύρω από μια πίστα όταν το οδηγούν.

Το Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition θα διατίθεται αντί 9.999 γιουάν (1.440 δολάρια ΗΠΑ) και είναι διαθέσιμο για προπώληση στην Κίνα, από τις 16 Αυγούστου, ενώ

ένας περιορισμένος αριθμός θα διατίθεται προς πώληση και εκτός Κίνας. Το GoKart Pro μπορεί να φέρει φορτίο έως 100 κιλά, μπορεί να οδηγηθεί τη νύχτα χάρη στην ύπαρξη προβολέων LED “blue lake blue”.

Δείτε και το video:

Πηγή: Drive.gr