Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Καλιφόρνια σε χρόνο ρεκόρ, οδηγώντας το ηλεκτρικό σεντάν της Tesla.

Οι Kyle Conner και Mathew Davis έσπασαν το ρεκόρ EV Cannonball Run ολοκληρώνοντας το ταξίδι Νέα Υόρκη – Καλιφόρνια σε 45 ώρες και 16 λεπτά μέσα σε ένα πισωκίνητο Tesla Model 3 Long Range, καλύπτοντας συνολική απόσταση μεγαλύτερη των 4.500 χιλιομέτρων.
Πιο συγκεκριμένα, η διαδρομή των δύο νέων ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου από το Redball Garage στη Νέα Υόρκη και κατέληξε δύο ημέρες μετά στο Portofino Inn στην Καλιφόρνια. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι δύο Αμερικανοί συνάντησαν αρκετή κίνηση, έργα και άσχημες καιρικές συνθήκες, όμως παρόλα αυτά κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ κατά τρεις ολόκληρες ώρες. Ενδιαφέρον έχει πως η προηγούμενη καλύτερη επίδοση σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό από οικογένεια Ελβετών που οδηγούσαν ένα παρόμοιο Tesla Model 3 Long Range.

Στο βίντεο τύπου timelapse που ακολουθεί, θα δείτε σε γρήγορη κίνηση όλη τη διαδρομή, με τις 45 ώρες και 16 λεπτά να έχουν συμπυκνωθεί σε 19 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Εδώ να σημειώσουμε πως στο χρόνο περιλαμβάνονται και οι απαραίτητες στάσεις για φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου και για ξεκούραση του πληρώματος.

Πηγή: Drive.gr