Τα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούν εύκολα να πλυθούν από ένα άτομο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το Freeze Lists διαθέτει όμως διάφορες τεχνολογίες καθαρισμού που θα απολαύσετε στο video.

Ίσως να μην το σκέφτεστε, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη τα αεροπλάνα να παραμένουν επίσης πεντακάθαρα. Αυτό όχι μόνο οδηγεί σε μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, αλλά και στο χρόνο που παραμένουν τα πουλιά επάνω στο αεροπλάνο. Η MSG Productions σχεδίασε ένα πλήρως αυτόνομο και προγραμματιζόμενο σύστημα προκειμένου να καθαρίζει επιμελώς κάθε αεροπλάνο. Επίσης, είναι ζωτικής σημασίας οι έλικες να παραμένουν καθαροί και γυαλισμένοι. Όπως τα αεροπλάνα στον ουρανό, έτσι και τα καθαρά πτερύγια των σκαφών αντιμετωπίζουν το νερό με λιγότερη αντίσταση. Το αυτοματοποιημένο σύστημα MSG αναλαμβάνει τα πάντα.

Μία από τις χαρακτηριστικές διαδικασίες είναι και το πλύσιμο φορτηγών. Το πλυντήριο συνήθως είναι ένας εξωτερικός χώρος πλυσίματος για βαριά οχήματα που πρέπει να έχει ύψος άνω των τεσσάρων μέτρων. Εκτός από το πλύσιμο μεγάλων σε όγκο οχημάτων, ένα σύστημα που πραγματικά προκαλεί το ενδιαφέρον είναι το κανόνι ρίψης νερού. Πραγματική υπερπαραγωγή, τόσο να το χειρίζεσαι όσο και να το βλέπεις ως έκθαμβος θεατής.

Όπως πιθανότατα θα μαντέψατε, το όχημα είναι σταθμευμένο στην κατάλληλη θέση και ένας εργαζόμενος χρησιμοποιεί έναν σκληρό πυροσβεστικό σωλήνα προκειμένου να διώξει τη βρωμιά. Υποθέτουμε ότι ολόκληρη η κοινότητα του YouTube θα στοιχημάτιζε προκειμένου να ξεκινήσει τη δράση αυτό το μηχάνημα.

Δείτε στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Newsauto.gr