Ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ο οδηγός ενός SUV ο οποίος είδε στην κυριολεξία να ανοίγει η γη και να καταπίνει το αυτοκίνητο του εν κινήσει.

Στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έλαβε χώρα το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω των socialmedia και έχει καταγραφεί και στην κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.

Ενώ το Toyota RAV4 βρίσκεται πάνω στο οδόστρωμα εκείνο ανοίγει και καταπίνει το αυτοκίνητο και τον οδηγό του, χωρίς εκείνος να μπορέσει να αντιδράσει. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η βροχή που έπεφτε στην περιοχή αλλά και ένας αγωγός που περνούσε κάτω από το δρόμο ήταν οι αιτίες να υποχωρήσει το έδαφος και να συμβεί το ατύχημα.

Στη συνέχεια οι αρμόδιες αρχές έσπευσαν στο σημείο και αφού έκλεισαν τα δύο ρεύματα του δρόμου απεγκλώβισαν τον οδηγό ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα αποκομίζοντας μερικές αμυχές.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία της πόλης του Sheridan ανέβασε στο Twitter τις εικόνες μετά τον απεγκλωβισμό του μοντέλου, το οποίο έχει υποστεί αρκετές υλικές ζημιές, ενώ παρουσιάζει και την τρύπα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα η οποία έχει το μέγεθος κρατήρα.

Πηγή: autotriti.gr