Τρεις εταιρίες, τρία έργα υποδομής που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας συμμαχούν δημιουργώντας την κοινωνική ένωση «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Η Νέα Οδός και η Ολυμπία Οδός «προσθέτουν» συμβολικά τα χιλιόμετρά τους στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και αποκτούν κοινό βηματισμό στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης στη Δυτική Ελλάδα. Όχημα, η δοκιμασμένη Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» τη λειτουργία της οποίας επωμίζεται από το 2010 η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Η συμμαχία των τριών έργων έρχεται ως φυσικό επακόλουθο τόσο της ίδιας τους της φύσης όσο και των στρατηγικών τους στόχων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ένας αυτοκινητόδρομος, μια Γέφυρα, κάθε έργο πνοής έχει ως προτεραιότητες την αρμονική ένταξη στο περιβάλλον, τη συνεχή προσπάθεια προστασίας και ανάδειξης του πλούτου κάθε περιοχής, την έμπρακτη συμβολή στη βελτίωση της ποιότητα ζωής του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Η ΓΕΦΥΡΑ, η ΝΕΑ ΟΔΟΣ και η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ με τα «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» αποδεικνύουν τη δέσμευση τους στην «Αειφόρο Ανάπτυξη» και κάνουν πράξη το Μαζί.

Η πρωτοβουλία των εταιριών για τη δημιουργία της κοινωνικής ένωσης «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» παρουσιάστηκε την Κυριακή 15 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πάτρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ο Μάης της Αλληλεγγύης» που διοργάνωσαν οι ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ.

xiliometraallilegiis

Στο συνημμένο στιγμιότυπο από την παρουσίαση εικονίζονται (από τα αριστερά προς τα δεξιά): Γιάννης Φρέρης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. / Σοφία Στάμου Διευθύντρια Επικοινωνίας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. / Φανή Λάμπρου – Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.).