Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία λειτουργίας της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» και για πρώτη φορά η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου βραβεύτηκαν με το CRI PASS από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Τα βραβεία δόθηκαν μετά από αξιολόγηση των δράσεων σε 4 βασικούς τομείς: 1) Κοινωνία 2) Περιβάλλον 3) Εργαζόμενοι 4) Οικονομία, καθώς οι εταιρείες υλοποίησαν τις περισσότερες δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει στους προαναφερθέντες τομείς.

Η διοργάνωση CRI Pass επιβραβεύει εταιρείες που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας υπεύθυνες πρακτικές ΕΚΕ, σύμφωνα με τον CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνηςκαι το CRI Pass.

Στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου στο Radisson Blue Park Hotel, για 9η συνεχή χρονιά, παρευρέθησαν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι από την επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της ΕΚΕ.